1. Eu sunt George

Eu sunt George si îmi place sa fiu normal. Vreau sa țin minte tot ce am trăit in minunata lume.

Da, sunt  foarte afectat de ce se cere la școala. Tine foarte mult de mine si eu nu pot sa ajung acolo. Nu e o problema din punct de vedere intelectual. Foarte greu imi vine sa reusesc cand tine de mine. Nu doresc sa fiu premiant remarcabil dar as vrea sa fiu înțeles. De aceea sunt si foarte agitat însă nimeni nu ma înțelege. Nimeni. Vreau sa fiu ca un copil normal. Tine de mine știu. Cred o poveste cu un cavaler ce a început sa vorbească cand o fata tare frumoasa a venit in viața lui.  A ajuns târziu sa binecuvanteze acea zi si a regretat, dar nu s-a suparat si  a fost  bine de tot.  Bine e când sunt cu cineva. Vreau tot  timpul sa am pe cineva care sa ma iubească. Da nu stiu în ce  măsura va fi asta posibil pentru ca lumea nu e disponibilă sa iubească. Cam asta sunt eu si îmi e greu sa cer mila de fiecare data. Ea de aceea e buna ca ma iubește si ma înțelege. Vreau de acum sa fiu independent, fără cineva care sa insoteasca peste. Nu stiu cum voi face. Stiu ca va fi greu si nu voi sti sa ma descurc cu oamenii care nu vor sa inteleaga ca, fara iubire, nu este nimic. Vreau eu sa le arat ca inima unui copil nu poate fi anulată. De aceea sunt supărat, ca nu vor sa știe. Nu vor sa ajute nici măcar un pic. Sunt axați pe  cariera si pe carte, care nu duce la  nimic daca nu ai un pic de frumusețe sufleteasca. Buni sunt inimoșii si blanzii. Ei vor cel mai mult sa ajute. Vrea cineva sa se uite la un copil cu autism? Nu. Nu de aceea sunt bucuros. Bucuros sunt când eu am fericire si bunavoința de a lucra cu mine si cu nimeni. Vreau sa ii pot face si eu pe oamenî sa inteleaga sensul vieții. Este minunat sa vrei sa te iubesti, sa te autodepasesti. De aceea, de merg la școala, este pentru ca vreau sa le arat profesorilor ce înseamnă sa faci minuni cu un copil cu autism ce  nu a făcut nimic cât a fost mic si cam cum a ajuns sa discute. Cam ce progrese pot face cei care nu sunt vorbitori. Cam așa. Ce înseamnă sa ai o boala. Si nimeni sa nu te înțeleagă. Ce e mai greu e ca sunt bine si ei nu ma văd așa. Dar eu sper sa nu fac asa. Foarte greu e ca  nu vorbesc. Foarte greu ca nu sunt ca ei. Ce vointa trebuie sa ai cu asemenea cereri. Bine e sa asculți de cei mari si sa iei aminte.

De acum nu vreau sa mai fiu copil. Sunt mare si vreau sa fiu tratat ca atare. Nu vreau sa trec prin viața asa cum trec alții, ci mai valoros, sa fac lucruri vii sa vorbesc, sa ma descurc  bine cu toti si cu mine. De aceea eu cred ca a cere ajutor e un lucru curajos. De  bine nu cere nimeni ajutor de la  nimeni. Vreau sa ma schimb sa vin singur de la scoala. Este greu, dar stiu ca voi reusi odata. Ce bine e sa te descarci cu cineva! Ca nu e oricine dispus sa asculte. Viața e frumoasa când nu trăită in ura si dusmanie. Iubirea aduce bine si minuni care te schimba. Vreau sa caut calea prin care vreau sa gasesc solutii. Nu e usor, dar stiu ca voi găsi. Ca cu Creatia vreau sa nu ma joc. Cand nu s-a cerut un lucru, nu s-a primit. Vreau de foarte mult timp sa scriu sa ma descarc si sa ma satur de spus. Vreau  ce am spus sa si fac ca nu vreau sa aman. Vreau sa nu imi plang de mila, ci sa rezolv problema. Am stat atat de mult fara sa spun ceva, dar sa stiti ca acum e timpul. Nu vorbesc deocamdată, dar asta nu e un impediment.  Voi vorbi curand si atunci va fi mai bine. Cine nu cere sa ma creadă nu va sti ce mistere se ascund intr-un suflet. Ca nu fericit ești când nu crezi. Viața se traieste in iubire si in voința de a creste in frumusețe. Credinta de a crea este. Victoria o are cel care nu va renunta. De acest fapt vreau sa  ma leg, sa fiu strâns cu el, sa nu îmi pierd speranța si devin mai bun decât am fost de cred sa se întâmple. Stiu ca va fi si se va împlini curând ce am spus mai sus. Ca nu de cerut e vorba, ci de ințeles si de iubit. Vibrația de a voi de a cere e ca un vuiet ce se vrea auzit când lumea vrea sa afle un sens al vieții. Bine Reușești când ai vrere sa nu crezi in minciuna. Cerul e pentru toți cei ce sunt sub el. Nu e miracol fără un pic de voința. Hai sa gândim ca Dumnezeu si totul se va întâmpla. Fara sa gandim asa minuni nu vom avea. Ca sa fim fericiti trebuie. Ce nu știm noi este gandul cum functioneaza. Cand e rau, e ca un vulcan ce erupe si e dezastruos. Ce de minuni se ascund in univers. E ceea  ce Dumnezeu vrea sa ne arate de ani multi si buni, miracolul de a fi si a se afla in aceasta lume. Ca nu stiu ce e cu lumea in care traim. Te urasc din nimic si spun ca ei sunt buni in ceea ce fac.

 

7 thoughts on “1. Eu sunt George

 1. 🙂 de-am intelege ca buni sunt cei inimosi si blanzi… Intelept graiesti. Gandul bun sa iti lumineze inima.
  Si o incurajare – Dragostea este aproape de tine, mereu, in Cel care ti-a daruit viata asta. Si care Si-a daruit-o pe a Sa pentru tine. O poti darui celor din jur. Iar atunci cand va fi neaparat nevoie, El iti va da si oameni care sa iubeasca desavarsit, ca El. Fara sa il poata inlocui, insa… O zi senina de toamna!

  Like

  1. Ca asa este. Va multumesc pentru ganduri. Vorbiti frumos. De aceea cred ca binele se traduce prin fericirea noastra. Buna sunteti si va trebui sa invatam sa fim buni. Se stie de cel care nu avea ce manca dar el oferea continuu si astfel s a imbogatit. Bine ar fi unul cate unul sa facem asa. Va doresc numai frumos sa aveti!

   Like

 2. Bună seara George,

  Eu sunt Vasile și vreau să fim prieteni!Avem un prieten comun,pe Elena…Imi vine acum in minte o incurajare a Parintelui Teofil Paraian ,care a fost monah la Mănăstirea Sâmbăta de Sus, către părintele unui copil nevăzător a unui preot de prin zona Sibiului.Parintele Teofil era el la randul lui nevazator cu ochii trupești, dar randuise Bunul Dumnezeu așa in privința lui încât el a fost un luptator,reusind sa termine si teologia ,devenind mai tarziu si preot.S-a deplasat acasa la preotul din zona Sibiului a discutat cu familia lui si le-a transmis un mesaj de iubire si de incurajare,spunandu-le ca acolo unde credem noi ca in privinta cuiva este vreo lisa,da Bunul Dumnezeu alte Daruri!Tare mult am apreciat eu acest mesaj…
  Cu prietenie,
  Vasile

  Like

  1. Buna, Vasile!
   Vreau să iți multumesc pențru feedback. Eu cer sa fiu eu. Vreau sa am drumul meu. De cand ma stiu asa, bine nu a fost uneori, ca nu poti avea doar bine, nu mai poti aprecia. Cu toate astea am vrut sa ma autodepasesc si am reusit. Tare vreau sa reusesc, dar in felul meu. Vei vedea ca voi reusi. Iti va transmite Elena. Dar ne putem întalni daca vrei. Mulțumesc.

   Like

 3. Buna George,

  Multumesc că mi-ai raspuns, da ai mare dreptate când scrii ca de multe ori nu ne este bine,dar am experimentat eu insumi ca fara aceste episoade de lipsă a binelui,nu putem face diferenta dintre bine si rau…
  Eu am mare incredere că vei reuși, și asta nu pt.că ești tu grozav,ci pt. că simt că ai un aliat incontestabil in preocupările tale,in viata ta,pe Domnul nostru Iisus Hristos, care ne iubește!
  Eu te rog să aprofundezi ceva din cartile parintelui Teofil Paraian, care mi se pare deosebit si actual….
  Astept cu nerăbdare să ne intalnim,simt eu ca ne este de fopos!
  Cu prietenie,
  Vasile

  Like

  1. Frumos faci de imi scrii. Trebuie sa avem incredere si sa dam multe iubire. Uite ca la tine se vede realmente deschiderea. De curand traiesc experiente unice si frumoase. Ca iti trimit numai bine si te salut.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s